Portada > Notícies > JOFRE COMELLA DESTACA AMB 2 ORS AL MÀSTER Sub15 I Sub19 DE GRANOLLERS (8*)

JOFRE COMELLA DESTACA AMB 2 ORS AL MÀSTER Sub15 I Sub19 DE GRANOLLERS (8*)

02/02/2020

El Pavelló Congost de Granollers ha estat durant els dies 1 y 2 de febrer, seu d’una emotiva 7ena edició del Memorial Guadalupe Burgos Sánchez on s’han citat algunes de les millores raquetes nacionals de les categories sub15 i sub19. Entre els representats catalans cal destacar les dues medalles d'or de Jofre Comella (IM15 i DM15) i les medalles de plata de Marta González (DF19) i Sergi Alcalà/Iván Valenzuela (DM19). A més de les semifinals obtingudes per Pol Altimira i Abu Serrano (DM15), Paula Molins (DF19) i Iván Valenzuela (IM19).

Prop de 100 jugadors provinents d’Aragó, Astúries, Comunitat Valenciana, Comunitat de Madrid, Galicia, Illes Balears, Castella i Lleó, Navarra, Andalusia i Catalunya han lluitat pels diversos títols en joc.

 

Al Màster Sub19, triomfs molt repartits amb la victòria de Nikol Carulla (Alicante) sobre Abril Ramón (Ibiza) en individual femení i Carlos Iglesias (Portmany) sobre Oscar Quiñones (Teulada) en masculí. Triomf també eivissenc en Dobles Mixtes amb Marcos Rodríguez y Rio Abril (Portmany y Pitiús) com a protagonistes, que van vèncer a la final a Natalia Murio i Álvaro Moral (Ravachol Pontevedra y Caser Clear Madrid). En el dobles femení, Adika Carulla y Ana Caballero (Alicante) van superar en 3 ajustats sets a Amaia Torralba i Marta Gonzalez (Belmecher i Granollers) i ajustat també el resultat del Dobles Masculí on Oscar Quiñones i Juan Llopis (Teulada) es van emportar la final contra els locals Iván Valenzuela i Sergi Alcalà (Granollers) en un dinal d’infart (21-19 al tercer set).

 

En categoria sub15, destacada actuació de Jofre Comella (Granollers) que va vèncer en Individual Masculí contra Raúl Garcia (Burgos) i en Dobles Masculí juntament amb Marcos Garcia (Oviedo) superant a Martin Mosquera i Ramón Rovira (CER Vigo i Ibiza) a la final. I Elena Dueñas (Burgos) que també va aconseguir un doblet vencent a l’individual femení on es va imposar a Elena Payá (El Campello) i en Dobles Mixtes juntament amb el seu company de club Raúl García, superant a Nerea Eraso i Javier Barrios (Belmecher i Soria). El dobles femení va ser per Elena Payá i Maria Isabel Gil (El Campello i Aspe) que van vèncer a la final a Sofia Campilongo i Maria Vives (Teulada).

 

Tots els beneficis d’aquesta competició seran donats a la Fundació Josep Carreras per ajudar en la lluita contra la Leucèmia.

Aquest Màster sub15 i sub19 de Granollers (8*) ha estat organitzat per l’Associació Granollers Esportiva i la Federació Catalana de Bàdminton juntament amb la Federació Espanyola de Bàdminton i ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Granollers, la Generalitat de Catalunya, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el Consejo Superior de Deportes (CSD), Universo Mujer i Apoyo al Deporte Base (ADB) i el patrocini de Babolat i Iberdrola, LaLigaSports, Toyota, MGS Seguros, Loterias y apuestas del estado i Yonex patrocinadors principals de la Federació Espanyola de Bàdminton.

 

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.