Portada > Notícies > GRAN PARTICIPACIÓ AL CIRCUIT CATALÀ DE BLANES

GRAN PARTICIPACIÓ AL CIRCUIT CATALÀ DE BLANES

27/01/2020

El passat 25 de gener es va disputar a la Ciutat Esportiva de Blanes la 8ena Prova del Circuit Català que va ser a més TTR (puntuable pel rànquing nacional) Absolut i de categories inferiors i va comptar amb la participació de prop de 160 jugadors. A la categoria "A" va destacar l'actuació d'Arnau Duran (La Garriga) amb les seves victòries a l'individual masculí i dobles masculí, fent parella amb Guillem Duran (La Garriga). A l'individual femení, l'or va ser per Sara Castro (El Vendrell) mentre que al dobles femení les guanyadores van ser Berta Gascón i Sheila Domínguez (Granollers / El Vendrell). Al dobles mixte van vèncer el jugadors francesos Paul Clement i Maeva Merino.

Aquests van ser els vencedors i finalistes de totes les modalitats i categories disputades: