Portada > Notícies > MONROY I PIRIS CONVOCATS AMB LA SELECCIÓ NACIONAL ABSOLUTA

MONROY I PIRIS CONVOCATS AMB LA SELECCIÓ NACIONAL ABSOLUTA

Photographer: Jnanesh Salian Copyright: Badmintonphoto
08/01/2020

Els dos joves jugadors catalans entren per primer cop en una convocatòria de la Selecció Nacional Absoluta per disputar el Campionat d'Europa per equips masculí (Liévin, França). El Seleccionador Nacional Carlos Longo ha decidit comptar amb els granollerins com a especialistes en Dobles gràcies als seus últims grans resultats en competició internacional.

L'equip Masculí que es desplaçarà a França per disputar el Campionat d'Europa del 11 al 16 de febrer està compost per Pablo Abián, Enrique Peñalver i Álvaro Vázquez com a especialistes en Individual Masculí i Alberto Zapico, Joan Mornoy i Carlos Piris com a especialistes en Dobles Masculí.

La selecció femenina serà representada per Carolina Marin, Clara Azurmendi, Beatriz Corrales, Manuela Diaz, Ania Setien, Lorena Uslé, Paula Lopez i Claudia Leal.

Amb aquesta convocatòria, Monroy i Piris es sumen a Blai Ramírez, que va disputar aquesta mateixa competició ara fa 4 anys a Kazan (Rússia).

La localitat francesa de Liévin, acollirà des de l'11 de febrer aquesta competició i a partir del 14 el Campionat d'Europa sub15 on participarà el també català Jofre Comella.

Arxius adjunts