Portada > Notícies > EL TORNEIG DE NADAL DE GRANOLLERS TANCA EL CALENDARI COMPETITIU DE L'ANY 2019

EL TORNEIG DE NADAL DE GRANOLLERS TANCA EL CALENDARI COMPETITIU DE L'ANY 2019

26/12/2019

Gran èxit de participació al TTR de Nadal organitzat per la Federació Catalana de Bàdminton i l'Associació Granollers Esportiva que va aplegar prop de 140 jugadors que van disputar el TTR puntuable pel rànquing nacional a totes les seves categories i modalitats. A la categoria A, van destacar els jugadors de Granollers Blanca Lucas (or en individual femení i dobles femení), Lara Lucas (or en dobles femení i dobles mixtes) i Bernat Amaya (or en dobles masculí i dobles mixtes). Marc Gallardo va sumar un or en dobles masculí fent parella amb Bernat Amaya i la victòria a l'individual masculí va ser per Armand Rodríguez (Granollers).

Aquests van ser els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades: