Portada > Notícies > OR PER JOFRE COMELLA AL MÀSTER D'ESTELLA

OR PER JOFRE COMELLA AL MÀSTER D'ESTELLA

25/11/2019

El jove jugador català va vèncer amb autoritat a la categoria Individual Masculí sub15 del Màster sub15 i sub19 disputat aquest cap de setmana a Estella (Navarra). Cal destacar també les semifinals obtingudes per Iván Valenzuela i Sergi Alcalà al Dobles Masculí sub19.

Fins a 10 jugadors catalans (dels clubs de Granollers i Bellaterra) van participar a la competició acompanyats pels tècnics de la Federació Catalana Marc Gallardo i Pau Puig.

L'objectiu de la competició era agafar ritme en competició nacional (tots els participants de la categoria sub19, són jugadors sub17 i la majoria dels sub15 són jugadors de primer any).

Cal destacar l'actuació de Jofre Comella (sub15 de primer any) que va vèncer a la competició individual superant a les semifinals al gran favorit de la competició Iago Martínez (CIDE) en 3 sets per 18-21, 21-12 i 21-15. A la gran final, va superar a Ismael Oballe (Ibiza) per 21-9, 17-21 i 21-8.

Per la seva part, Valenzuela i Alcalà es van classificar per les semifinals vencent als jugadors locals Mikel Eraso y Carlos Sanz de Acedo (Belmecher) per 21-8 i 21-10 i als jugadors del Pais Basc Iñigo Daza i Iñigo Diaz (Donosti Shuttle) per 21-14, 21-23 i 21-18. Al pas per la final, van caure contra els vencedors de la competició,  Álvaro Rumín i Guillermo Figueras (Arjonilla) per un doble 16-21.

Després d'aquest gran torneig, la propera parada pels jugadors catalans del CAR de Sant Cugat, és Eslovènia (FZ Forza Medvode Cup) on Jofre Comella participa formant part del combinat nacional sub15 i Sergi Alcalà, Oriol Altimira, Marta Gonzalez, Paula Molins i Iván Valenzuela com a membres del Centre de Tecnificació de Catalunya.