Portada > Notícies > PABLO ABIAN I HAIDEÉ OJEDA, TRIOMFADORS AL MÀSTER ABSOLUT I SUB11 DE GRANOLLERS

PABLO ABIAN I HAIDEÉ OJEDA, TRIOMFADORS AL MÀSTER ABSOLUT I SUB11 DE GRANOLLERS

11/11/2019

Durant els dies 9 i 10 de novembre el Pavelló Municipal del Congost va acollir una nova edició del Màster Absolut i sub11 de Granollers. D’entre els participants, cal destacar l’actuació dels jugadors de l’IES La Orden Pablo Abian, que es va emportar la medalla d’or a l’individual masculí i al dobles masculí, fent parella amb el seu germà Javier Abian (Ibiza BC) i Haideé Ojeda que va aconseguir l’or en dobles femení amb Ainoa Cuervas (Benalmádena) i al mixte amb Víctor Martín (IES La Orden).

A la categoria sub11 de mini-bàdminton la victòria a l’individual masculí va ser per Hugo Sanz (Valonsadero) que va superar al seu company de club Ian Antón per 15-7 i 15-11 a la final. A l’individual femení, l’or va ser per Irene Gárate (Valonsadero) que va vèncer 15-7 i 15-5 a Nuria Álvarez (Oviedo) a la final. Al dobles, la parella de Valonsadero Irene Gárate i Ian Anton van superar als seus companys de club Hugo Sanz i Miguel Pérez per un ajustat 15-13, 11-15 i 15-13.

A l’individual masculí Absolut, es va viure una gran competició, on el 3 cops olímpic i recent guanyador dels internacionals d’Algèria i Hongria Pablo Abian (CB IES La Orden) va superar en una ajustada final a Manuel Vázquez (3Kan Bádminton) per 23-21 i 21-19. Al femení, per la seva banda, Nerea Ivorra (CB Beneixama) va superar a Ana Ramírez (CB Alicante) per un doble 21-14. La jugadora local Blanca Lucas va caure a les semifinals contra Ivorra en 3 sets (18-21, 21-12 i 21-11).

Al dobles mixte, Haideé Ojeda i Victor Martin (CB IES la Orden) es van emportar la final contra els madrilenys Elena Lorenzo i José Molares (CB Paracuellos / 3Kan Bádminton) per 21-19 i 21-14. Els granollerins Lara Lucas i Bernat Amaya van cedir a les semifinals contra la parella madrilenya en dos sets.

Per que fa al dobles femení, Haideé Ojeda va repetir triomf fent parella amb Ainoa Cuervas (CB Benalmádena) superant a les semifinals a les germanes Blanca i Lara Lucas (AGE Granollers) en 3 ajustats sets per 15-21, 21-18 i 21-18 i ja a la final a Nelly Iriberri i Raquel Miguens (CB Estella / CB Ravachol Pontevedra) per 21-13 i 21-14.

Al dobles Masculí, nova victòria dels germans Abian, Javier i Pablo (Ibiza CB / CB IES La Orden) que després de superar a les semifinals als locals Marc Gallardo i Bernat Amaya en un gran encontre per 21-19 i 21-11 es van desfer dels jugadors de l’IES La Orden Adrián Márquez i Víctor Martín per 21-16 i 21-13.

Podeu consultar tots els resultats aquí.

El Màster de Granollers 2019 ha estat organitzat per Consejo Superior de Deportes, Federación Española de Bàdminton, Consell Català de L’Esport, Associació Granollers Esportiva i Federació Catalana de Bàdminton; amb el patrocini de IBERDROLA i MGS Seguros, Toyota, Ajuntament de Granollers i la col·laboració de Babolat VS España.