Portada > Notícies > LES SELECCIONS CATALANES SUB15 I SUB17 OBTENEN LA 6ª POSICIÓ AL CAMPIONAT D'ESPANYA

LES SELECCIONS CATALANES SUB15 I SUB17 OBTENEN LA 6ª POSICIÓ AL CAMPIONAT D'ESPANYA

28/06/2019

Les seleccions van participar del 24 al 27 de juny a San Lorenzo de El Escorial (Madrid) a una nova edició del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques en edat escolar. Ambdues seleccions van finalitzar en un destacable 6è lloc. A més, en aquesta edició, la Selecció Catalana va ser una de les 6 seleccions participants al primer Campionat d'Espanya de Bàdminton inclusiu.

La selecció sub17, va realitzar un bon paper, finalitzant en primera posició del grup C, superant Castella i Lleó per 4-3 i Canaries per 6-1. Ja a quarts de final, van tenir un dur enfrontament envers Comunitat Valenciana on, tot i disputar 3 ajustats partits a 3 sets, van caure 0-4. A la lluita pel 5è lloc, van superar a Aragó 4-2 per finalment caure contra Comunitat de Madrid 1-4. 

Podeu consultar tots els resultats aquí. 

Similar va ser el camí de la selecció sub15, que tot i començar amb una inesperada derrota 3-4 contra Cantabria va aconseguir superar a Astúries (campionat a la pasada edició) per 5-2 obtenint la segona plaça del grup per un sol set. A quarts de final, una ajustada derrota contra per 2-4 contra Galicia condemnava als catalans a lluitar per la 5ª posició. Després de superar a Castella i Lleó per 4-2, una derrota per 2-4 contra Illes Balears atorgava la 6ª plaça als catalans. 

Podeu consultar tots els resultats aquí.

 

Per primera vegada, es va organitzar el Campionat d'Espanya Inclusiu, on van participar juntament amb alguns dels jugadors de la Selecció Catalana, els jugadors Carlos Blanco (Canovelles) i Ariadna Garcia (Granollers). Catalunya va obtenir el 6è lloc en una competició on els jugadors van demostrar els grans valors que transmet aquest esport.