Portada > Notícies > CONCENTRACIÓ NACIONAL "SE BUSCA CAMPEÓN"

CONCENTRACIÓ NACIONAL "SE BUSCA CAMPEÓN"

17/06/2019

Del 12 al 16 de juny va tenir lloc la Concentració Nacional "SBC" a Madrid on van participar els dos esportistes catalans classificats Jofre Comella i Víctor Cañadas juntament amb el tècnic i coordinador territorial Marc Gallardo.

La concentració, que vivía aquest any la seva 16ª edició, va ser dirigida pel coordinador nacional Francisco José Casermeiro juntament amb els seleccionadors nacionals Carlos Longo (Absolut) Salva Franco (sub17) i Patricia Perez (sub15) i es va realitzar a les instal·lacions del CAR Joaquin Blume de Madrid.

Durant la concentració es van realitzar un total de 7 sessions d'entrenament (dimecres tarda i doble sessió de dijous a dissabte) incloent la sessió d'avaluació, on ningun dels dos jugadors va poder obtenir el nivell taronja.

L'acte final d'entrega de grips va ser presidit per la Campiona del Món i Olímpica Carolina Marin.