Portada > Notícies > BONA PARTICIPACIÓ DELS ESPORTISTES CATALANS AL CAMPIONAT D'ESPANYA SUB17

BONA PARTICIPACIÓ DELS ESPORTISTES CATALANS AL CAMPIONAT D'ESPANYA SUB17

04/06/2019

El passat cap de setmana es va disputar a Oviedo el Campionat d'Espanya sub17 on els jugadors catalans no van poder sumar medalla aquest cop. La parella Iván Valenzuela/Sergi Alcalà i Paula Molina/Natalia Murio (Ravachol Pontevedra) es van quedar a un pas del podi caient a quarts de final de Dobles Masculí i Dobles Femení respectivament.

En una competió que ja es plantejava difícil degut a la joventut de l'equip català i la duresa del quadres, Iván Valenzuela i Marta González van accedir a vuitens de final dels individuals superant les dues primeres rondes amb contundència.

Destacar també la parella formada per Marta Gonzalez i Amaia Torralba (Belmecher) que va caure en 3 ajustats sets al primer partit (21-17, 14-21 i 19-21) contra Juliana Viana i Clara Fernández (Oviedo) que posteriorment es van proclamar campiones d'Espanya superant amb solvència la resta de rivals.