Portada > Notícies > JOFRE COMELLA SUMA UN OR I UNA PLATA AL MÀSTER D'OVIEDO

JOFRE COMELLA SUMA UN OR I UNA PLATA AL MÀSTER D'OVIEDO

06/05/2019

Durant els dies 4 i 5 de maig es va disputar a la localitat asturiana el Màster Joves sub13 i sub17 on el jove jugador català es va emportar una nova medalla d'or en Dobles Masculí fent parella amb Javier Nadal (Portmany). A la victòria del dobles, va sumar una plata a l'Individual Masculí.

A l'individual, Comella (Granollers) va accedir a la final amb pas ferme després de superar a les semifinals a Javier Barrios (Soria) per 21-11 i 21-11. Ja a la final va cedir de forma ajustada contra Marc Gasch 14-21, 21-13 i 17-21. Al dobles masculí, Comella i Nadal, van superar a les semifinals als jugadors de Huesca Alejandro Yagües i Alejandro Gállego per 21-11 i 21-18 i ja a la final als eivissencs Nacho Francés i Hugo Prieto per 21-16 i 26-24. 

També van participar a la competició les jugadores Marta González i Paula Molins que en Individual Femení sub17 van accedir al quadre final les dues on van caure contra les jugadores d'Oviedo Juliana Viana i Almudena Menéndez respectivament. Al dobles femení sub17 Marta González amb la seva parella Amaia Torralba van accedir a les semifinals on van caure contra Clara Fernández i Juliana Viana (Oviedo).

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.