Portada > Notícies > MARC GALLARDO ACONSEGUEIX UN NOU OR AL MÀSTER ABSOLUT "CIUTAT DE VALÈNCIA"

MARC GALLARDO ACONSEGUEIX UN NOU OR AL MÀSTER ABSOLUT "CIUTAT DE VALÈNCIA"

15/04/2019

Nova victòria (tercera de la temporada) pel jugador català al Dobles Mixtes fent parella amb Haideé Ojeda (IES La Orden) superant a la final Javier Sánchez i Laura Molina (Rinconada). A més del triomf al mixtes, Marc Gallardo i Bernat Amaya van aconseguir unes semifinals al Dobles Masculí on van caure contra els alacantins Fran Olivares i Carlos Sánchez-Alarcos.

Al Màster de València (ultima prova de la temporada abans del Campionat d'Espanya) també van participar els jugadors catalans Blanca Lucas, Guillem Avilés i Armand Rodríguez. A la categoria sub11, va participar la jove jugadora Granollerina Noelia López.

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.