Portada > Notícies > CONCENTRACIÓ INTERTERRITORIAL "SBC" A TOLEDO

CONCENTRACIÓ INTERTERRITORIAL "SBC" A TOLEDO

10/04/2019

Durant els dies 5, 6 o 7 d'abril s'ha portat a terme la Concentración Interterritorial "Se Busca Campeón" a Layos (Toledo). A la concentració van acudir Pol Plà (Lleida), Ivet Roldos (Canovelles) i Victor Cañadas (Granollers) juntament amb el tècnic Robert Sánchez i Marc Gallardo en qualitat de coordinador territorial.

La concetració va constar d'un total de 4 sessions d'entrenament on els jugadors participants, de Catalunya, Aragó, Extremadura, La Rioja, Castella la Manxa, Navarra i Madrid van poder treballar diferents aspectes tècnics i tàctics del programa amb els tècnics i coordinadors assistents. 

A l'avaluació final, destacar l'actuació de Victor Cañadas, que va obtenir els nivells vermell i blau i per tant la classificació per la Concentració Nacional que es realitzarà a Madrid al mes de juny, juntament amb el seu company Jofre Comella, que ja tenia el nivell blau superat de la temporada anterior.