Portada > Notícies > CARLOS PIRIS I BLANCA LUCAS, CAMPIONS DE CATALUNYA ABSOLUTS 2019

CARLOS PIRIS I BLANCA LUCAS, CAMPIONS DE CATALUNYA ABSOLUTS 2019

02/04/2019

Gran jornada de bàdminton la viscuda el passat 30 de març a Granollers on es van decidir els nous campions de Catalunya de les categories Absoluta, Sènior, Sub15 i Para-bàdminton. Entre els absoluts, Blanca Lucas (Granollers) i Carlos Piris (Granollers) van vèncer a la categoria individual. Blanca va repetir triomf al dobles femení amb la seva germana Lara Lucas (Granollers), mentre que Marc Gallardo i Bernat Amaya (Granollers) es coronaven al dobles masculí. Per últim, Carlos Olivar i Nerea Sánchez-Arévalo (Canovelles) ho feien al Dobles Mixtes.

Aquests van ser els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades:

Vencedores