Portada > Notícies > PAULA MOLINS ACONSEGUEIX UN NOU OR AL MÀSTER SUB13 I SUB17 DE MEDINA DEL CAMPO

PAULA MOLINS ACONSEGUEIX UN NOU OR AL MÀSTER SUB13 I SUB17 DE MEDINA DEL CAMPO

01/04/2019

La jove jugadora catalana es va desplaçar el passat cap de setmana a Medina del Campo per disputar el Màster sub17 de la localitat on va destacar amb la victòria al Dobles Femení, fent parella amb Natalia Murio (Ravachol Pontevedra).

Les dues jugadores, estaven enquadrades al grup A del Dobles femení, i van accedir a la fase final com a segones del grup, superant a dues parelles i caient contra les favorites de la competició Llucia Vázquez i Celia Ibáñez (San Fernando/Gredos San Diego).

Ja a la fase final, van superar a les semifinals a Covadonga Menendez i Lidia Gázquez (Oviedo) per 21-19 i 21-16, i ja a la final es retrobaven amb Vázquez i Ibáñez. I en aquesta ocasió van disputar un partit més sòlid, imposant-se per 21-17 i 21-19 i aconsseguint una nova victòria a un Màster (segona de la temporada després de A Corunya)

En individual, Molins accedia com a primera de grup a la fase final, però no podia amb Marta Poquet (Enguera) i queia en 3 ajustats sets a la rona de vuitens de final.

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.