Portada > Notícies > CANOVELLES 5È A LA FASE FINAL DE 2ª DIVISIÓ NACIONAL

CANOVELLES 5È A LA FASE FINAL DE 2ª DIVISIÓ NACIONAL

26/03/2019

El passat cap de setmana l'equip de lliga del Club Bàdminton Canovelles va participar a la fase final de Segona Divisió, disputada a Granada. Els de Canovelles van realitzar un bon torneig, obtenint la 5ena posició final.

Amb la disputa d'aquesta fase final, la segona dividsió nacional es dona per acabada i els 4 primers classificats obtenen plaça per disputar la temporada que ve la Primera Divisió Nacional. Aquests clubs seran Ibiza, Granada, El Campello y Huesca.

Pel que fa als de Canovelles, van quedar encuadrats a grup A, on van cedir 2-5 contra Eivissa, 1-6 contra Granada i 3-4 contra Alhaurín de la Torre passant d'aquesta forma a disputar el play-off per les posicions 5º a 8º.

En aquest play-off, van obtenir la victòria contra Huelva per 4-3 y finalment van tenir la revenja contra Alhaurín de la Torre per 4-3 deixant unes molt bones sensacions.

Podeu consultar tots els resultats de la fase final aquí