Portada > Notícies > EL MILLOR BÀDMINTON NACIONAL I LA SOLIDARITAT ES DONEN CITA UN ANY MÉS AL MÀSTER JOVES SUB15 I SUB19 DE GRANOLLERS - MEMORIAL GUADALUPE BURGOS SÁNCHEZ

EL MILLOR BÀDMINTON NACIONAL I LA SOLIDARITAT ES DONEN CITA UN ANY MÉS AL MÀSTER JOVES SUB15 I SUB19 DE GRANOLLERS - MEMORIAL GUADALUPE BURGOS SÁNCHEZ

25/03/2019

Durant el dies 23 i 24 de març més de 80 jugadors procedents d'Aragó, Cantabria, Catalunya, Castella i lleó, Comunitat Valenciana, Madrid, Galícia, Navarra, Illes Balears i País Basc es van citar al Pavelló Municipal del Congost per disputar el Màster Joves (8*) de Granollers. A més del gran nivell vist durant tot el cap de setmana cal destacar que un any més, tots els beneficis de la competició seran donats a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia.

Entre els participants Catalans, cal destacar, les medalles de plata de Marta Gonzalez (Granollers) a l'individual Femení sub15 i al Dobles Femení sub15 fent parella amb Amaia Torralba (Belmecher), també dels joves Víctor Cañadas i Diana Kosenkova (Granollers) al dobles Mixtes sub15 i d'Assia Hadmi i Paula Molins (Granollers)al Dobles femení sub19. 

Es van quedar a les portes de la final Iván Valenzuela i Sergi Alcalà (Granollers) al Dobles masculí sub19, Adrian Melero i Assia Hadmi (Granollers) al Dobles mixtes sub19, Hugo Ruz (Granollers) al dobles masculí sub15, fent parella amb Iago Martínez (CIDE) i Daniela Calvete-Aina Urgell (Bellaterra) al dobles femení sub15.

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí. 

Vencedors