Portada > Notícies > MONROY I PIRIS SEGUEIXEN SUMANT EXPERIÈNCIES A L'ELIT INTERNACIONAL JÚNIOR

MONROY I PIRIS SEGUEIXEN SUMANT EXPERIÈNCIES A L'ELIT INTERNACIONAL JÚNIOR

05/03/2019

Durant la passada setmana els dos jugadors catalans van participar amb l'equip nacional júnior al YONEX Dutch Junior 2019 (Haarlem, Holanda).

El Dutch Junior és el torneig júnior més prestigiós a nivell mundial i és juntament amb el German Junior (Alemanya) la única prova de Grand Prix del Rànquin Mundial Junior que es disputa a Europa. En aquesta prova es donen cita tots els grans equips asiàtics i europeus amb l'èlit mundial júnior i és per tant la millor preparació de cara al Mundial Junior (Setembre 2019).

En aquesta ocasió, els 6 jugadors juniors participants es van desplaçar amb el tècnic de la Federació Catalana Pau Puig i va destacar l'alt nivell mostrat pels jugadors que van cedir únicament contra jugadors asiàtics del màxim nivell.

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.