Portada > Notícies > JOFRE COMELLA ACONSEGUEIX UN BRILLANT DOBLET AL MÀSTER D'ARJONILLA

JOFRE COMELLA ACONSEGUEIX UN BRILLANT DOBLET AL MÀSTER D'ARJONILLA

05/03/2019

Mogut cap de setmana de competició nacional. A Arjonilla, es va disputar un Màster sub13 i sub17 amb destacada actuació de Comella que es va penjar la medalla d'or tant a l'individual masculí com al dobles mixtes fent parella amb Laura Anglada (Menorca). Per altra banda a Medina del Campo es va disputar un Màster Absolut i Mini-bàdminton on Marc Gallardo tot i sofrir unes molèsties a l'avantbraç va obtenir el bronze al Dobles Mixtes amb Haideé Ojeda (IES La Orden).

Fins Medina del Campo es van desplaçar els jugadors catalans Marc Gallardo i Bernat Amaya. Al dobles masculí, van haver d'abanar degut a una lesió patida per Amaya que després d'haver guanyat el seu primer partit d'individual es va ressentir de l'espatlla al segon partit i no va poder continuar.

Gallardo per la seva part, que també va tenir unes molèsties durant tota la competició, va poder seguir competint al dobles mixte però lluny del seu 100% i després de superar la fese de grups i els quarts de final, va acabar caient contra Andrés  Martin i Paula Lopez, que van acabar guanyat la competició.

A Arjonilla en canvi, es disputava el Màster sub13 i sub17, on van participar Iván Valenzuela, Sergi Alcalà i Laia Diaz en sub17 i Jofre Comella en sub13. Comella va ser el més destacat de l'expedició amb un gran doblet a l'individual masculí i al dobles mixte, imposant-se amb solvència als jugadors més destacats de la categoria.