Portada > Notícies > Viktor Axelsen i Mia Blichfeldt lideren el Barcelona Spain Masters 2019

Viktor Axelsen i Mia Blichfeldt lideren el Barcelona Spain Masters 2019

25/02/2019

La segona edició del Barcelona Spain Masters ha celebrat les finals amb domini exclusiu de Dinamarca en els individuals, i parcialment de Corea en els dobles. A excepció del dobles femení, la resta d'encontres s'han desenvolupat en dos sets. El públic ha omplert el pavelló CEM Olímpics Vall d'Hebron per a corejar les millors raquetes del món de bàdminton a Barcelona.

El partit de dobles mixtes obria la jornada d'avui amb la victòria dels coreans Seo Seung Jae - Chae Yujung [3] davant els jugadors de la Xina Taipei Wang Chi-Lin - Cheng Chi Ya: 21-18 i 21-15.

A continuació Viktor Axelsen, or en el campionat del món 2017 i cap de sèrie de la competició, es proclamava campió del Barcelona Spain Masters després de vèncer al seu company Anders Antonsen [3]: 21-14 i 21-11.

Després de més d'una hora de partit, les coreanes Kim So Yeong - Kong Hee Yong [6] han aconseguit la medalla d'or després de derrotar a les cap de sèrie número 2, les japoneses Nami Matsuyama - Chiharu Shida, en l'encontre més llarg de la jornada: 23-21, 15-21 i 21-17.

Tot seguit, era el torn per a l'individual femení entre companyes de selecció. Mia Blichfeldt [2] obtenia l'or davant la seva companya LineHøjmark Kjaersfeldt [4] per un doble 21-14.

Finalment, el dobles masculí tancava l'edició del 2019 del Barcelona Spain Masters. Els jugadors de la Xina Taipei Lee Yang - Wang Chi-Lin [5] lideraven el podi després de batre als coreans Kim Won Ho - Seo Seung Jae [8] després d'un segon set d'infart: 21-8 i 23-21.

El Barcelona Spains Masters 2019 ha repartit 150.000$ de premis en metàl·lic entre els jugadors que han pujat a pòdium. 11.850$ per als guanyadors del torneig i 5.700$ per als subcampions de les cinc modalitats.

Una vegada més, el Barcelona Spains Masters ha celebrat un torneig amb lesprimeres potències mundials de bàdminton demostrant ser un dels esdeveniments més prestigiosos en el sud d'Europa. L'edició de 2019 ha comptat amb la inscripció de més de 300 jugadors de 35 països, entre ells 7 medalles olímpiques i 17 medalles mundials.


+ Info
- Web Oficial: 
Barcelona Spain Masters 2019
Àlbum Fotos: Barcelona Spain Masters 2019 - Day 6 (Finals)
Video Highlights: Barcelona Spain Masters 2019 - Day 6 (Finals)