Portada > Notícies > Primeres figures prosperen cap als quarts de final del Barcelona Spain Masters

Primeres figures prosperen cap als quarts de final del Barcelona Spain Masters

22/02/2019

El Barcelona Spain Masters 2019 ha celebrat la seva ronda de setzens de final durant la jornada d'avui. Des de primera hora del matí, el pavelló CEM Olímpics Vall d’Hebron acollia les millors raquetes del torneig. Els jugadors saltaven a la pista envoltats d'escolars que, en el torn de matí, animaven als seus ídols.

Obrien la jornada els danesos Mathias Boe - Carsten Mogensen (cap de sèrie número 3, plata en els JJOO Londres 2012, i múltiples vegades medallistes del món i europeus) davant els indis Krishna Prasad Garaga - Dhruv Kapila. El duo Boe – Mogensen s’emportava la victòria per 2 sets a 0. No corrien la mateixa sort els seus companys d'equip, Mads Pieler Kolding - Niclas Nohr, que queien derrotats davant els alemanys Mark Lamsfuss- Marvin Seidel [7]: 21-15, 12-21 i 21-16.

Un dels partits que ha tingut en suspens fins a l'últim moment al públic, ha estat el del jugador local Pablo Abián que s'enfrontava a Hans-Kristian Solberg Vittinghus (Dinamarca), cap de sèrie número 7. Després de més d'una hora de partit el jugador espanyol sentenciava la seva victòria, i per primera vegada el pas a vuitens de final d'un Super Sèries. Aquest encontre ha estat una dels més intensos de la jornada tant fora com dins de pista que ha finalitzat amb el marcador per 21-19, 14-21, i 21-18 per a l'espanyol en el seu primer duel trobada davant aquest rival.

També en individual masculí, l'anglès Rajiv Ouseph [8], batia en un dur encntre al jugador tailandès Tanongsak Saensomboonsuk després de remuntar el partit: 19-21, 21-18, i 21-17. Per part seva, el danès Viktor Axelsen [1] batia al jugador Indi Ajay Jayaram a dos sets: 21-19 i 21-16.

En individual femení, la jugadora d'Indonèsia Ruselli Hartawan li posava difícil a lla cap de sèrie del torneig Han Yue (Xina). Finalment Han aconseguia el triomf: 21-23, 21-18 i 21-15. Una de les sorpreses de la jornada ha estat el triomf de Yeo Jia Min (Singapur) davant la cap de sèrie número 5, or en els JJOO Londres 2012 i plata en els mundials de 2013 i 2014, Li Xuerui (Xina) per 21-16 i 21-17.

En la modalitat de dobles femení, cal destacar a les germanes búlgaresStoeva, que després de tres sets (18-21, 21-12 i 21-10) han vençut a les jugadores de la Xina Taipei Chang Ching Hui - Yang Ching Tun.

Finalment, en la modalitat de dobles mixtes, els indonesis Tontowi Ahmad - Winny Oktavina Kandow [5] vencien a Hee Chun Mak - Chau Hoi Wah(Hong Kong) per 13-21, 21-14 i 21-17. Ahmad és un dels jugadors referència en el torneig, or en els JJOO 2016 i diversos mundials.

La jornada del divendres 22 s'iniciarà a partir de les 15.00h, sent la primera del torneig que es disputa a la tarda. Per a gaudir de la competició, l'organització ofereix entrades gratuïtes durant tota la setmana a través de les taquilles de la instal·lació. També és possible gaudir de l'esdeveniment amb entrades anticipades i amb seient preferencial a través d'El Corte Inglés. Es preveu una elevada afluència de públic per a les fases finals de la competició. Així mateix, es podrà seguir l'esdeveniment des d'Espanya a través de les retransmissions en directe d’Esport3 (TV3), Teledeporte (TV1), i LaLigaSportTV.

 

 
+ Info
- Web Oficial:
Barcelona Spain Masters 2019
Àlbum Fotos: Barcelona Spain Masters 2019 - Day 3
Video Highlights: Barcelona Spain Masters 2019 - Day 3
Video: Victor, Official supplier partner of Barcelona Spain Masters 2019