Portada > Notícies > Lluita pel pase a les semifinals del Barcelona Spain Master

Lluita pel pase a les semifinals del Barcelona Spain Master

22/02/2019

Màxima expectació per a conquistar les semifinals del Barcelona Spain Masters 2019. Durant la jornada d'avui, s'han viscut partits de màxima tensió en el pavelló CEM Olímpics Vall d’Hebron. L'espectacle estava assegurat des de primera hora de la tarda.

Una vegada més, el jugador local Pablo Abián oferia espectacle al públic assistent amb el seu alt nivell de joc, per a aconseguir vèncer a casa al jugador Ren Pengbo (Xina). No obstant això, després de gairebé una hora i vint-i-cinc minuts de joc, l'espanyol cedia el seu pase a semifinals davant el jugador asiàtic. El partit més llarg de la jornada ha deixat el marcador a tres sets (18-21, 21-14 i 21-18) i una ovació des de la graderia.

També en individual masculí segueixen el seu camí els danesos Viktor Axelsen [1] i Anders Antonsen [3], després de batre amb solvència a Kean Yew Loh (Singapur) i Rajiv Ouseph [8] (Anglaterra) respectivament. D'igual forma, en individual femení, les daneses Mia Blichfeldt [2] i Line Højmark Kjaersfeldt [4] accedien a semifinals després de vèncer a Lyanny Alessandra Mainaky (Indonèsia) i Yeo Jia Min (Singapur).

En la modalitat de dobles masculins, els veterans Mathias Boe - Carsten Mogensen (Dinamarca), cap de sèrie número 3, es feien amb el triomf davant els malais Goh Sze Fei - Nur Izzuddin en un ajustat encontre: 22-20, 18-21 i 21-19. D'altra banda, no corrien la mateixa sort, els seus companys d'equip i cap de sèrie del torneig, Kim Astrup - Anders Skaarup Rasmussen que queien derrotats davant els jugadors de la Xina Taipei Lee Yang -Wang Chi-Lin [5] per un doble 21-15.

En la modalitat de dobles femení cal destacar a Kim So Yeong - Kong Hee Yong [6] de Korea, que a tres ajustats sets (21-6, 19-21 i 21-12) vencien a les malaies cap de sèrie número 4 Chow Mei Kuan - Lee Meng Yean. Pel seu costat, les germanes Stoeva vencien a les jugadores xineses Dong Wenjing - Feng Xueying: 14-21, 21-13 i 21-13.

En dobles mixtes, els coreans Seo Seung Jae - Chae Yujung [3] guanyaven als indonesis Rinov Rivaldy - Pitha Haningtyas Mentari a tres sets: 21-15 16-21 21-15.

El Barcelona Spain Masters està arribant a la seva final. Les semifinals del torneig se celebressin demà dissabte 23 a partir de les 11.00h. Les esperades finals se celebraran el diumenge 24 a partir de les 10.00h. Per a gaudir de les rondes finals, l'organització ofereix entrades gratuïtes a través de les taquilles de la instal·lació. També és possible gaudir de l'esdeveniment amb entrades anticipades i amb seient preferencial a través d'El Corte Inglés. Es preveu una elevada afluència de públic per a les fases finals de la competició. Així mateix, es podrà seguir l'esdeveniment des d'Espanya a través de les retransmissions en directe de Esport3 (TV3), Teledeporte (TV1), i LaLigaSportTV. 
+ Info
- Web Oficial: 
Barcelona Spain Masters 2019
Àlbum Fotos: Barcelona Spain Masters 2019 - Day 4 (Quarter finals)
Video Highlights: Barcelona Spain Masters 2019 - Day 4 (Quarter finals)
Video: Inside Barcelona Spain Masters 2019