Portada > Notícies > Avança el Barcelona Spain Masters 2019

Avança el Barcelona Spain Masters 2019

21/02/2019

El Barcelona Spain Masters avança amb el seu millor nivell de joc en el primer dia del quadre principal. A la jornada més llarga del torneig, han debutat els jugadors més destacats de cada país. Hem pogut veure en acció figures rellevants com Viktor Axelsen (Dinamarca) i Li Xuerui (Xina) en els seus respectius individuals, els anglesos Marcus Ellis - Chris Langridge, les germanes Stoeva (Bulgària), o Wang Chi-Lin-Lee Yang (Xina Taipei). Tots ells segueixen el seu camí cap a les finals i, per tant, els espectadors tindran una altra nova oportunitat de veure els millors jugadors del món en acció.

Un dels encontres rellevants de la jornada de setzens de final, ha enfrontat a Mads Pieler Kolding- Niclas Nohr (Dinamarca) contra Lee JHE-Huei - Yang Po-Hsuan (Xina Taipei). Amb un marcador final de 20-22, 23-21 i 22-20, els danesos sentenciaven el seu pase a la final.

Un altre dels partits d'infart, aquesta vegada en individual masculí, ha enfrontat a Ajay Jayaram (Índia) i Cheam June Wei (Malàisia). Finalment Jayarams'enduia la victòria després de remuntar el partit: 18-21, 21-16 i 21-17. Per la seva banda, en individual femení, Line Højmark Kjaersfeldt (Dinamarca) es feia amb el triomf davant la russa Evgeniya Kosetskaya; 23-21 i 21-16.

Com a jugador local, l'espanyol Pablo Abian és l'únic de la delegació nacional que contínua cap a les finals després de batre en dos sets (21-13 i 21-14) a l'alemany Kai Schaefer.

Un cop més, paral·lelament a la competició, s'ha dut a terme les promocions per a les escoles en la mateixa instal·lació. Els més petits han pogut gaudir en primera persona el bàdminton a través de diferents activitats. Es preveu que més de 1600 escolars participin durant la setmana al Barcelona Spain Masters, gràcies al programa "L'Escola fa esport a la ciutat" de l'Ajuntament de Barcelona, ​​i les federacions Espanyola i Catalana de bàdminton. Per a l'organització del Barcelona Spain Màsters 2019, aquest és un aspecte transcendental per a la projecció del bàdminton al territori. 

La jornada de dijous 21 s'iniciarà a partir de les 10.00h. Per gaudir de la competició, l'organització ofereix entrades gratuïtes durant tota la setmana a través de les taquilles de la instal·lació. També és possible gaudir de l'esdeveniment amb entrades anticipades i amb seient preferencial a través d'El Corte Inglés. Així mateix, es podrà seguir l'esdeveniment des d'Espanya a través de les retransmissions en directe d'Esport3 (TV3), Teledeporte (TV1), iLaLigaSportTV
 

 
+ Info
- Web Oficial: Barcelona Spain Masters 2019

Àlbum Fotos: Barcelona Spain Masters 2019 - Day 2
Video Highlights: Barcelona Spain Masters 2019 - Day 2
Video: Barcelona Spain Masters 2019 Schools promotions