Portada > Notícies > Primer nivell mundial a l'inici del Barcelona Spain Masters 2019

Primer nivell mundial a l'inici del Barcelona Spain Masters 2019

20/02/2019

El Barcelona Spain Masters 2019 ha donat el tret de sortida en el seu primer dia de competició en el pavelló CEM Olímpics Vall d’Hebron. La jornada del dimarts 19 s'ha iniciat a les 12.00h amb les rondes preliminars dels individuals masculins, femenins i dobles mixtes. Des d'aquesta primera fase classificatòria s'ha viscut un alt nivell de bàdminton, com ja es pronosticava dels 240 participants provinents de 35 països que doten de qualitat i prestigi l'edició d'aquest any.

Posteriorment s'iniciava la modalitat de dobles mixtes amb les rondes prèvies i primera ronda del quadre principal. Tres de les principals parelles cap de sèrie de la competició cedien el seu pas a següent ronda. Els cap de sèrie número 1, Mathias Christiansen - Christinna Pedersen (Dinamarca) queien davant els francesos Thom Gicquel - Delphine Delrue per un doble 21-14. Per la seva part els alemanys Mark Lamsfuss - Isabel Herttrich, cap de sèrie número 4, queien derrotats davant els coreans Choi Solgyu - Kim So Yeong a tres sets: 21-16, 13-21 i 21-19. Els alemanys Marvin Seidel- Linda Efler, cap de sèrie número 8, no podien vèncer als jugadors de la Xina Taipei, Wang Chi-Lin - Cheng Chi Ja

El partit més intens de la jornada l'han protagonitzat Hee Chun Mak - Chau Hoi Wah (Hong Kong) i Lin Chia Yu- Hsu Ya Ching (Xina Taipei). Després de més d'una hora de durada, Hong Kong s'ha emportat la victòria per 20-22, 21-15 i un frenètic 30-28.

Paral·lelament a la competició, s'ha dut a terme el segon dia de promocions per a les escoles desenvolupat en la mateixa instal·lació. Durant el dia d'avui, 8 escoles (al voltant de 300 alumnes) han realitzat un tour d'activitats per a conèixer aquesta disciplina: sessió pràctica, estació de punteria, visita guiada per la instal·lació, i tallers manuals. Han pogut formar part també del públic assistent, animant així als seus referents. Es preveu que més de 1600 escolars participin durant la setmana al Barcelona Spain Masters, gràcies al programa “L’Escola fa esport a la ciutat” de l'Ajuntament de Barcelona, i les federacions Espanyola i Catalana de bàdminton. 

La jornada del dimecres 20 s'iniciarà a partir de les 09.00h. Per a gaudir de la competició, l'organització ofereix entrades gratuïtes durant tota la setmana a través de les taquilles de la instal·lació. També es podrà seguir l'esdeveniment des d'Espanya a través de les retransmissions en directe d'Esport3 (TV3), Teledeporte (TV1), i LaLigaSportTV.
  

+ Info
- Web Oficial: Barcelona Spain Masters 2019

Álbum Fotos: Barcelona Spain Masters 2019 - Day 1
Vídeo Highlights: Barcelona Spain Masters 2019 - Day 1
Vídeo: Barcelona Spain Masters 2019 Technical Officials