Portada > Notícies > PARTICIPACIÓ CATALANA A L'IBERDROLA SPANISH JUNIOR 2019 I A LA CONCENTRACIÓ INTERCTD A OVIEDO

PARTICIPACIÓ CATALANA A L'IBERDROLA SPANISH JUNIOR 2019 I A LA CONCENTRACIÓ INTERCTD A OVIEDO

19/02/2019

4 jugadors catalans van participar a l'internacional d'Espanya Júnior del 15 al 17 a Oviedo. Joan Monroy i Carlos Piris, com a integrants de la Selecció Nacional Júnior i els joves Iván Valenzuela i Oriol Altimira que debutaven en competició internacional com a representants del Centre de Tecnificació de Catalunya a la XVI Concentració InterCTD.

La concentració InterCTD que es va fer com en altres edicions al Centre de Tecnificació d'Oviedo i durant 3 dies, els esportistes participants van poder treballar sessions d'individual, dirigides pels tècnics dels diferents CTD's presents i sessions de Dobles dirigides pel tècnic polac Wojciech Szkudlarczyk. 

Com a tècnic responsable de la Federació Catalana a l'activitat, va acudir Robert Sanchez, que també va sumar la seva primera experiència en competició internacional.

Pel que fa a la competició, Piris y Monroy, van tenir mala sort al quadre i van caure a quarts de final del dobles masculí contra els vencedors de la competició, els tailandesos  Surasit Ariyabaraneekul i Woraphop Chuenkha i ambdós van caure a tercera ronda de l'individual masculí, Monroy contra Alvaro Leal (Esp) i Piris contra Yanis Gaudin (Fra). Valenzuela y Altimir van caure en els seus primers partits.