Portada > Notícies > Les institucions i el comitè organitzador presenten el Barcelona Spain Masters 2019

Les institucions i el comitè organitzador presenten el Barcelona Spain Masters 2019

18/02/2019

Ajuntament, Generalitat, Diputació, i Federació Catalana i Espanyola de bàdminton presideixen la roda de premsa de l’HSBC Bàdminton World Tour

Durant el matí d’avui dilluns 18 de febrer, s’ha celebrat la roda de premsa del Barcelona Spain Masters de l'HSBC Bàdminton World Tour. L’acte s’ha portat a terme des de les 12.00h a la Sala Lluís Companys de l’Ajuntament Barcelona, i ha comptat amb la presència del gerent de l’Institut Barcelona Esports, sr. Xavier Olivella; el director del Consell Català de l’Esport, sr. Antoni Reig; el diputat Delegat de Presidència de la Diputació de Barcelona, sr. Jordi Martí; el president de la Federació Catalana de Bàdminton, sr. Rafael Lucas; i el president de la Federació Espanyola de Bàdminton, sr. David Cabello.

Obria l’acte Olivella expressant el total compromís de l’Ajuntament de Barcelona en el projecte per tal de promoure la marca Barcelona-Catalunya; i també del programa que inclou a tots els escolars de la ciutat, “L’Escola fa esport a la ciutat”, amb el que es pretén generar el creixement de la pràctica del bàdminton dins de les escoles. Reig agraïa l’esforç conjunt de totes les institucions i el comitè organitzador per, en un temps rècord, organitzar un esdeveniment de nivell mundial. Martí feia referència a la importància de la internacionalització del projecte esmentant a diferents jugadors referents de nivell mundial que doten de qualitat i prestigi l’edició d’enguany. Lucasaugurava una bona progressió de futur en quantitat i qualitat dins del bàdminton català gràcies a la repercussió i el llegat de l’esdeveniment a la ciutat. Finalment, Cabello assegurava que el Barcelona Spain Masters és un projecte amb posicionament i visibilitat internacional amb un retorn esportiu i social que és beneficiós per la comunitat.   

El Barcelona Spain Masters compta amb una inscripció de 315 jugadors de 35 països. Entre ells, primeres figures dins de la disciplina, acumulant 7 medalles olímpiques i 17 medalles mundials. La cobertura mediàtica de l’esdeveniment és mundial, i comprèn 42 mercats. L’edició del Barcelona Spain Masters del 2018 va generar 31.4M$ entorn a 18 marques (30M$ a televisió i 1.4M$ a Youtube). El Barcelona Spain Masters inclou un programa de promoció a 50 centres escolars i 19 associacions de col·lectius d’especial interès.

El Barcelona Spain Masters es porta a terme de dimarts 19 a diumenge 24 de febrer al pavelló CEM Olímpics Vall d’Hebron. Per tal de gaudir de la competició, l’organització ofereix entrades gratuïtes durant tota la setmana a través de les taquilles de la instal·lació. També es podrà seguir l’esdeveniment a través de les retransmissions en directe d’Esport3 (TV3), Teledeporte (TV1), i LaLigaSportTV.   

+ Info
- Web Oficial: Barcelona Spain Masters 2019