Portada > Notícies > EL BÀDMINTON GRANOLLERS CAU DE FORMA AJUSTADA A SANT FERNANDO (2-5) I ES COMPLICA LA PERMANÈNCIA A DIVISIÓ D'HONOR

EL BÀDMINTON GRANOLLERS CAU DE FORMA AJUSTADA A SANT FERNANDO (2-5) I ES COMPLICA LA PERMANÈNCIA A DIVISIÓ D'HONOR

11/02/2019

Els granollerins afrontaven el crucial duel a València contra el CB San Fernando amb algunes baixes i tot i optar a la victòria van caure per 2-5. Els de San Fernando van saber utilitzar els seus reforços internacionals i van aconseguir un triomf que els deixa per sobre dels catalans a la classificació per primer cop a la temporada. Ara mateix els de Granollers estan en plaça de descens directe i necessitarien dues èpiques victòria contra un Recreativo IES La Orden en plena lluita per assolir la final de la lliga i un CB Rinconada que tot i no viure la seva millor temporada ocupa la 5ena posició de la taula.