Portada > Notícies > JA TENIM AQUÍ LA 14ª EDICIÓ DEL CAMPUS D'ESTIU DE LA FECAB

JA TENIM AQUÍ LA 14ª EDICIÓ DEL CAMPUS D'ESTIU DE LA FECAB

22/01/2019

Arrenca una nova edició del Campus d'Estiu de la Federació Catalana de Bàdminton que es durà a terme a l'Hospitalet de l'Infant (Tarragona) del 30 de juny al 6 de juliol de 2019.

Podeu trobar tota la informació referent al Campus així com la documentació necessaria per fer la inscripció en català i castellà, a la secció "Campus d'Estiu" del menú esquerra de la nostra web. El campus comta amb un total de 42 places asignades en riguròs ordre d'inscripció.

Per formalitzar la incripció és indispensable enviar el Full d'inscripció, Autorització Peterna, Drets d'Imatge i el justificant de pagament a la nostra adreça de correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 

Arxius adjunts