Portada > Notícies > JOFRE COMELLA I PAULA MOLINS DESTAQUEN AL MÀSTER SUB13 I SUB17 DE LIENCRES

JOFRE COMELLA I PAULA MOLINS DESTAQUEN AL MÀSTER SUB13 I SUB17 DE LIENCRES

21/01/2019

Una important delegació de jugadors catalans es va desplaçar el passat cap de setmana a Cantàbria per disputar el Màster Joves sub13 i sub17 de Liencres. Entre els participants van destacar Jofre Comella amb un or (DX-s13) i un bronze (IM-s13) i Paula Molins amb una plata (DF-s17) i un bronze (IF-s17).

A la categoria sub13, Jofre Comella fent parella amb Laura Anglada (Menorca) es van imposar al Dobles Mixte contra Javier Barrios i Nerea Eraso (Soria/Blemecher). A l'individual masculí, Jofre Comella va assolir les semifinals de l'individual Masculí on va caure de forma ajustada contra el guanyador de la competició Javier Barrios (Soria). També van participar a la categoria sub13, Victor Cañadas i Diana Kosenkova (Granollers).

A la categoria sub17, Paula Molins va obtenir la segona posició al Dobles Femení amb Natalia Murio (Ravachol) cedint contra les guanyadores de la cimpetició en tres sets, Laura Alvarez i Amaia Torralba (Oviedo/Belmecher) i el bronze a l'individual femení després de caure a semifinals contra Amaia Torralba (Belmecher).

Al sub17, van arribar a quarts de final. Oriol Altimira a Individual Masculí i Dobles Masculí amb Guillem Rodríguez. Iván Valenzuela i Sergi Alcalà també al dobles masculí i Sergi Alcalà i Laia Diaz al Dobles Mixtes.