Portada > Notícies > MARC GALLARDO S'EMPORTA L'OR AL MÀSTER ABSOLUT I MINI-BÀDMINTON DE GRANOLLERS

MARC GALLARDO S'EMPORTA L'OR AL MÀSTER ABSOLUT I MINI-BÀDMINTON DE GRANOLLERS

14/01/2019

El jugador Català es va imposar a la prova del Dobles Mixte amb la seva parella Haideé Ojeda (IES La Orden) a Javier Sánchez i Laura Molina (Rinconada) a la final per 27-25 y 21-13. També van destacar Blanca Lucas (IF), Carlos Piris (IM) i la parella Marc Gallardo i Bernat Amaya (DM) obtenint les respectives semifinals de cada categoria. A la categoría de mini-bàdminton Noelia López (Granollers) va obtenir l'or en individual femení superant a Àsia Tebar (Terrassa)

Aquesta nova edició del Màster Absolut i Minibàdminton de Granollers va obrir l'any de competició amb una participació d'alt nivell on van destacar el tres cops olímpic Pablo Abian (IES La Orden) que va sumar 2 ors a l'individual masculí i al dobles masculí fent parella amb el seu germà Javier Abian (Ibiza BC) i Haideé Ojeda (IES La Orden) que a més de l'or en mixtes va aconseguir la victòria al Dobles Femení fent parella amb Laura Molina (Rinconada). La victòria a l'individual femení va ser per Nerea Ivorra (Beneixama).

A la categoriía sub11 (mini-bàdminton) va sumar un doblet Yaidel Gil (Es Vedrà) en imposar-se a l'individual Masculí i al Dobles Masculí fent parella amb Adrian Rodríguez (As Neves).

Podeu consultar tots els resultats del Màster aquí.