Portada > Notícies > CURS MONITOR "SHUTTLE TIME" A GRANOLLERS

CURS MONITOR "SHUTTLE TIME" A GRANOLLERS

08/01/2019

Durant els dies 19 i 20 de gener es realitzarà a Granollers un curs de Monitor "Shuttle Time". Aquest curs serà homologat per la Federació Espanyola de Bàdminton i la Badminton World Federation (BWF). El curs es durà a terme el dissabte 19 de 15:00h a 21:00h i el diumenge 20 de 9:00h a 14:00h al Pavelló Congost de Granollers (C/ Maria Palau, 19-21. 08403 - Granollers)

Aquest curs, queda enmarcat dins el pla de difusió deBàdminton del World Tour de Barcelona, motiu pel qual, tots aquells voluntaris que estiguin enregistrats com a voluntaris per l'edició 2019 i participin activament durant l'esdeveniment, tindran una beca del 100% de les despeses d'inscripció i tramitació del certificat. 

 

Per més informació, podeu consultar la convocatòria adjunta del curs o contactar amb nosaltres a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 

 

Arxius adjunts