Portada > Notícies > EL TTR DE NADAL DE GRANOLLERS TANCA LA COMPETICIÓ DE L'ANY 2018

EL TTR DE NADAL DE GRANOLLERS TANCA LA COMPETICIÓ DE L'ANY 2018

24/12/2018

El Pavelló Congost de Granollers ha acollit el dia 23 de desembre el tradicional TTR de Nadal organitzat per la Associació Granollers Esportiva i la Federació Catalana de Bàdminton que ha reunit a més de 120 jugadors de les categories sub9, sub11, sub13, sub15, sub17 i Absolut. A la categoria absoluta els triomfadors han estat Assia Hadmi (Granollers) i Armand Rodríguez (Granollers) als individuals i Marc Gallardo, Bernat Amaya (Granollers) al Dobles Masculí i Nerea Sánchez-Arévalo, Carlos Olivar (Canovelles) al Dobles Mixtes.

Aquests han estat els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades:

IMA (puntuable TTR)
1

EspañaARMAND RODRIGUEZ

2

EspañaBERNAT AMAYA

IM-9
1

EspañaMAGNO SALAS

2

EspañaNIL LEIVA [1]