Portada > Notícies > MARC GALLARDO I BERNAT AMAYA TANQUEN LA SEVA GIRA INTERNACIONAL AMB LA PARTICIPACIÓ AL YONEX ITALIAN INTERNATIONAL

MARC GALLARDO I BERNAT AMAYA TANQUEN LA SEVA GIRA INTERNACIONAL AMB LA PARTICIPACIÓ AL YONEX ITALIAN INTERNATIONAL

17/12/2018

Els jugador catalans van realitzar una estada de 3 dies a la Cuntapay Badminton Academy (Suïssa) i posteriorment es van desplaçar a Milà on van disputar el YONEX Italian International 2018. Després de superar la fase de prèvies, els catalans van caure a primera ronda contra la potent parella russa formada per Denis Grachev y Pavel Kotsarenko

A més de la dupla Gallardo-Amaya, també va participar el català Àlex Alcalà, que va superar les dues primeres rondes de la fase prèvia i va caure de forma ajustada a la final de la prèvia contra Julien Carraggi (Bèlgica).

Els esportistes convocats per la Federació Espanyola en aquesta competició (Pablo Abian, Clara Azurmendi, Sara Peñalver, Kike Peñalver, Alvaro Vázquez, Àlex Alcalà, Alberto Zapico, Lorena Uslé) van ser dirigits pel tècnic de la Federació Catalana Pau Puig.

L'expedició espanyola va tancar la competició amb dues medalles de bronze (Pablo Albian i Beatriz Corrales) i dos quarts de final (Kike Peñalver y Clara Azurmendi).