Portada > Notícies > MONROY I PIRIS ACONSEGUEIXEN UNA NOVA MEDALLA DE PLATA A L'INTERNACIONAL JÚNIOR DE PORTUGAL

MONROY I PIRIS ACONSEGUEIXEN UNA NOVA MEDALLA DE PLATA A L'INTERNACIONAL JÚNIOR DE PORTUGAL

03/12/2018

Aquest cap de setmana es va disputar a la localitat portuguesa de Caldas da Reinha una nova edició del Portuguese International Junior Championships. Els catalans Joan Monroy i Carlos Piris van tenir una destacada actuació amb la medalla de plata al Dobles Masculí, a més Piris va sumar un bronze a l'Individual Masculí.

Al dobles masculí, els catalans van superar amb solvència les 3 primeres rondes de la competició i ja a les semifinals tenien un important enfrontament contra la parella suïssa Yann Orteu i Minh Quang Pham que van ser els seus botxins al Campionat d'Europa Junior de Tallin. Tot i la dificultat del partit, van superar les semifinals per 22-20 i 21-15 i ja a la final van caure contra els seus companys del CARD de Madrid Marc Cardona i Miguel Sanluís per 16-21 i 15-21,

A l'individual masculí, els granollerins van superar les dues primeres rondes i malhauradament es van haver d'enfrontar a vuitens de final un contra l'altre, match que va caure en aquesta ocasió de la banda de Piris per 21-15 i 21-18. Piris va superar també els quarts de final contra el danés Axel Henrik Parkhoi per 13-21, 21-14 i 21-15. Finalment va caure a semifinals contra el numero 1 espanyol i posterior vencedor de la competició, Tomàs Toledano en tres sets 8-21, 21-12 i 14-21.

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.

La propera competició que disputaran Monroy i Piris serà l'Internacional Junior d'Estonia a partir del 7 de desembre.