Portada > Notícies > MARTA GONZALEZ ACONSEGUEIX L'OR AL MÀSTER SUB15 DE COLLADO VILLALBA

MARTA GONZALEZ ACONSEGUEIX L'OR AL MÀSTER SUB15 DE COLLADO VILLALBA

27/11/2018

La jove jugadora catalana es va desplaçar el passat cap de setmana a la localitat madrilenya per disputar el Màster sub15 i sub19 de Collado Villaba. González va aconseguir la medalla d'or al Dobles Femení sub15 fent parella amb Amaia Torralba (Club Bàdminton Belmecher)

A més de l'excelent resultat al dolbles femení on van superar a la final a Nikol Carulla i Elena Paya (Alacant/El Campello), la jugadora del Bàdminton Granollers va sumar unes semifinals a l'individual femení sub15 on va caure en 3 sets contra Ana Cabellero (Alacant) posterior vencedora de la competició.

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.