Portada > Notícies > MARC GALLARDO I BERNAT AMAYA DISPUTEN EL VICTOR SLOVENIA FUTURE SERIES

MARC GALLARDO I BERNAT AMAYA DISPUTEN EL VICTOR SLOVENIA FUTURE SERIES

27/11/2018

Els dos esportistes catalans no van poder superar la dura primera ronda i va caure en un gran i ajustat partit contra els posteriors semifinalistes de la competició Louis Ducrot i Romain Frank (França). També va participar a la competició el català Àlex Alcalà, qui va superar la primera ronda del quadre d'individual masculí contra Ludvig Petre Olsson (Suècia) i finalment va caure contra el vencedor de la competició, el serbi Luka Milic.

Els esportistes espanyols participants a la competició van estar comandats pel tècnic de la Federació Catalana Pau Puig i entre els resultats obtinguts, va destacar la medalla d'or de Sara Peñalver a l'individual femení, que suposa el seu segon triomf al Circuit Internacional i les semifinals en dobles femení de Paula López i Laura Santos.

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.