Portada > Notícies > GRAN PARTICIPACIÓ A LA 6ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ DISPUTADA A GRANOLLERS

GRAN PARTICIPACIÓ A LA 6ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ DISPUTADA A GRANOLLERS

27/11/2018

Prop de 200 jugadors van participar durant el 24 i 25 de novembre a la Prova del Circuit Català organitzada per l'Associació Granollers Esportiva i la Federació Catalana de Bàdminton al Pavelló Municipal del Congost de Granollers. A la categoria "A" que va ser TTR Absolut es van imposar Arnau Duran (CESIB La Garriga) i Paula Molins (Granollers) als individuals. Duran i Molins van repetir triomf als dobles masculins i femenins fent parella amb Guillem Duran (CESIB La Garriga) i Assia Hadmi (Granollers) respectivament. El dobles mixte va ser novament per la parella de Canovelles formada per Carlos Olivar i Nerea Sánchez-Arévalo.

Aquests van se els vencedors i finalistes de totes les categories i modalitats disputades al llarg del cap de setmana: