Portada > Notícies > MARC GALLARDO I BERNAT AMAYA INICIEN LA SEVA GIRA INTERNACIONAL AMB L’OBJECTIU D’ACONSEGUIR LA CLASSIFICACIÓ PEL BARCELONA SPAIN MASTERS 2019

MARC GALLARDO I BERNAT AMAYA INICIEN LA SEVA GIRA INTERNACIONAL AMB L’OBJECTIU D’ACONSEGUIR LA CLASSIFICACIÓ PEL BARCELONA SPAIN MASTERS 2019

22/11/2018

Els dos jugadors del Centre de Tecnificació de Catalunya es van desplaçar els dies 13 a 16 de novembre a Dublín (Irlanda) per disputar el FZ FORZA Irish Open 2018. Els catalans van aconseguir una bona victòria a primera ronda contra els anglesos Adam Lam i Alexander Cook per 24-22 i 21-18 i van caure a segona ronda contra els experimentats Jakub Bitman i Matej Hubácek (República Txeca) per 13-21 i 11-21.

Podeu consultar els resultats del FZ FORZA Irish Open 2018 aquí.

Amb la disputa d’aquest primer internacional de categoria Internationa Series, la parella catalana es desplaça del 21 al 24 a Brezice (Eslovènia) per disputar el VICTOR Slovenia Future Series 2018 i tancaran l’any a Milan amb el YONEX Italian Internationa Challenge 2018 del 13 al 16 de desembre. Previ a la disputa de l’internacional d’Italia, els dos jugadors realitzaran un stage d’entrenament a la Cuntapay Badminton Academy de Berna (Suïssa) sota les ordres del tècnic internacional holandès Donovan Cuntapay.

Podeu consultar els resultats del VICTOR Slovenia Future Series 2018 aquí