Portada > Notícies > FINALITZA EL CAMPIONAT DEL MÓN JÚNIOR DE CANADÀ

FINALITZA EL CAMPIONAT DEL MÓN JÚNIOR DE CANADÀ

22/11/2018

Del 5 al 18 de novembre es va disputar a Markham (Canadà) el Campionat del Mon Junior que va comptar amb la participació dels jugadors catalans Elena Andreu, Joan Monroy, Carlos Piris i el tècnic de la FECAB Pau Puig

Del 5 al 10 es va disputar la competició per equips on la selecció nacional va finalitzar en 26ª posició. La selecció Espanyola va quedar enquadrada al difícil grup 5 on es va enfrontar a la finalista Corea del Sud (0-5), Escòcia (1-4), República Txeca (2-3) i Eslovàquia (3-2). Les ajustades derrotes contra Escòcia i República Txeca van fer quedar 4rts de grup als espanyols, que van disputar el play-off per les posicions 25 a 32. Després de superar a Kenia (3-0) i Àustria (3-2), van caure a la final del play-off contra Ucraïna (0-3).

Podeu consultar tots els resultats de la competició per equips aquí.

Del 12 al 18 es va dur a terme l’esdeveniment individual on uns difícils sortejos van limitar les possibilitats d’avançar dels nostres. Monroy i Piris que disputaven la modalitat de Dobles Masculí van superar la primera ronda per "Bye" i la segona supernt a Expedito Emuddu i Arshath Mohamed (Uganda) per 21-6 i 21-10. Per la seva part Andreu que disputava l’individual femení i el dobles femení fent parella amb la gallega Ana Carbon no va poder superar els primers enfrentaments i va caure per 18-21 i 15-21 contra Wendy Zhang (Canadà) a l'individual i contra Dilmi Dias-Anurangi Masakorala (Sri Lanka) per 18-21 i 15-21 al Dobles Femení.

Podeu consultar tots els resultats de la competició individual aquí.

 

Tot i això, una nova gran experiència pels nostres joves esportistes, cada cop més consolidats als equips nacionals juniors.