Portada > Notícies > COMELLA AMB 2 ORS I MELERO AMB UN OR I UNA PLATA DESTAQUEN AL MÀSTER SUB13 I SUB17 DE CERDANYOLA

COMELLA AMB 2 ORS I MELERO AMB UN OR I UNA PLATA DESTAQUEN AL MÀSTER SUB13 I SUB17 DE CERDANYOLA

29/10/2018

Una àmplia representació de jugadors catalans van disputar el Màster (7*) de Cerdanyola de les categories sub13 i sub17. Juntament amb els jugadors de Bellaterra, Canovelles, La Garriga ,Granollers, Terrassa i Viladecans van participar jugadors de Aragó, Balears, Castella La Manxa, Comunitat Valenciana, Galícia, Madrid, Navarra i País Basc.

Entre els jugadors catalans, els resultats més destacats van ser, les dues medalles d'or de Jofre Comella (Granollers) en individual Masculí sub13 i Dobles Masculí sub13, fent parella amb el seu compny Javier Nadal (CB Portmany). També va aconseguir l'or a l'individual masculí sub17 Adrián Melero (Granollers) superant a la final al seu company de club Oriol Altimira que es va haver de conformar amb la medalla de plata.

Melero va sumar també una medalla de plata al dobles masculí sub17 amb Stanislav Vovchenko (CB Belmecher). També van aconseguir la medalla de plata Marta González (Granollers) a l'individual femení sub17 i Georgina Montes (La Garriga) al Dobles Femení sub13.

Entre els jugadors que es van quedar a un pas d'accedir a les finals, Sergi Alcalà i Laia Diaz (Granollers/Canovelles) al Dobles Mixte sub17, Sergi Alcalà i Iván Valenzuela (Granollers) al Dobles Masculí sub17, Ivet Roldós a l'individual femení sub13, Paula Molina (Granollers) al Dobles Femení sub17 fent parella amb Natalia Murio (Ravachol Pontevedra) i Victor Cañadas i Diana Kosenkova (Granollers) al Dobles Mixte sub13.

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.