Portada > Notícies > JOFRE COMELLA OR AL MÀSTER SUB13 D'ESTELLA (8*)

JOFRE COMELLA OR AL MÀSTER SUB13 D'ESTELLA (8*)

17/10/2018

El passat cap de setmana es va disputar a el Màster sub13 i sub17 d'Estella (Navarra) amb una important participació catalana. Jugador dels clubs de Bellaterra, Canovelles, Granollers, La Garriga, Lleida i Viladecans van disputar una competició de gran nivell degut a l'alta participació.

Entre els resultats més destacats, la medalla d'or de Jofre Comella (Granollers) a l'individual Masculí sub13, que també va sumar unes semifinals de dobles masculí amb el seu company de club Victor Cañadas. També van sumar unes semifinals, els jugadors de La Garriga Gio Gris i Gina Montes a la modalitat de dobles mixte sub13.

A la categoria sub17, el resultat més destacat van ser els quarts de finals de la parella granollerina Iván Valenzuela i Sergi Alcalà, que van caure 18-21 i 11-21 contra els vencedors de la competició Alejadro De Pablo i Gabriel Fernández (Paracuellos / San Amaro).