Portada > Notícies > ELENA ANDREU FINALITZA LA SEVA EXPERIÈNCIA OLÍMPICA ALS JOCS DE LA JOVENTUT DE BUENOS AIRES

ELENA ANDREU FINALITZA LA SEVA EXPERIÈNCIA OLÍMPICA ALS JOCS DE LA JOVENTUT DE BUENOS AIRES

17/10/2018

La jove esportista catalana va participar a la competició de Bàdminton dels Jocs Olímpics de la Joventut de Buenos Aires (Argentina) del 7 al 12 d'octubre.

Andreu, actual 34 del rànquing mundial junior va aconseguir la classificació per aquesta prestigiosa cita gràcies als seus destacats resultats internacionals i ha viatjat a Argentina amb el seu actual tècnic Rafael Vázquez i a l'altre esportista espanyol classificat, el madrileny Tomás Toledano.

En aquesta competició, només es disputen les modalitats d'Individual masculí i Individual femení juntament amb una competició per equips (conformada per tots els participants de la competició individual).

La catalana va finalitzar la competició amb la 3era posició del grup F després de caure per 13-21 i 6-21 contra la 4ª favorita de la competició, la Jakka Vaishnavi Reddy (India) , 10-21 i 20-22 contra Jannie Gai (Estats Units) i vèncer per 21-17 i 21-13 a Fernanda Saponara Rivva (Perú).

Podeu consultar tots els resultats de la competició individual aquí. 

 

A la competició per equips, que es jugava en format de relleus "Italian Round" la catalana va formar part de l'equip Delta amb: Mateo Delmastro (Argentina), Balazs Papai (Hungria), Dimitry Panarin (Kazakstan), Arnaud Merkle (França), Petra Polanc (Eslovènia), Madouc Linders (Holanda) i Phittayaporn Chaiwan (Tailandia) caient a quarts de final.

Podeu consultar els resultats de la competició per equips (relleus) aquí.