Portada > Notícies > MARTA GONZÁLEZ ES PENJA L'OR AL MÀSTER SUB15 DE GUADALAJARA

MARTA GONZÁLEZ ES PENJA L'OR AL MÀSTER SUB15 DE GUADALAJARA

17/09/2018

El passat cap de setmana es va disputar a Guadalajara el primer Màster Joves de la temporada i la jugadora de Granollers es va emportar l'or al Dobles Femení fent parella amb la seva companya Amaia Torralba (Belmecher, Navarra). A més de la primera posició en dobles, també va sumar uns quarts de final a l'individual femení.

Al dobles femení, la parella Gonaélez-Torralba va superar amb comoditat la fase de grups i van arribar a semifinals, on van superar Monica Arcos i Laura Garcia (Guadalajara/Drop Toledo) i a la final a les madrilenyes Lucia Escribano i Laura Pedrajas (Fuenlabrada/Arrroyo Tejada) per 21-23, 21-14 i 21-17.

A l'individual femení, Gonález va superar la fase de grups com a primera del grup D i ja a la fase final es va enfrontar a quarts de final a la posterior finalista de la competició Nikol Carulla (Alicante) amb qui va caure en 3 sets per 15-21, 21-13 i 14-21.

Tots els resultats de la competició aquí.