Portada > Notícies > Definits els finalistes del Barcelona Spain Masters 2018

Definits els finalistes del Barcelona Spain Masters 2018

02/09/2018

El Barcelona Spain Masters 2018 ja coneix els jugadors i jugadores que durant la jornada de semifinals han aconseguit batre als seus contrincants i que, per tant, disputaran la final en les seves respectives modalitats en la jornada de demà diumenge 2 de setembre. Com ja és habitual durant tot el torneig, l'alta qualitat del joc ha estat destacable en totes els encontres disputats.

En individual masculí, el danès Rasmus GEMKE [2] ha aconseguit batre a l'anglès Toby PENTY [8] a dos ajustats sets (21-19 i 21-17). GEMKE s'enfrontarà en la final al tailandès Suppanyu AVIHINGSANON [1], qui al seu torn ha obtingut la victòria en el seu encontre davant Yu IGARASHI [5] del Japó per 21-11 i 21-15. En tots dos partits, s'ha vist un joc ràpid i ofensiu, però que no ha necessitat ser resolt per un tercer set.

Un dels encontres més emocionants de la jornada ha estat l'individual femení que enfrontava a les dues jugadores daneses: Mia BLICHFELDT, cap de sèrie número 3, i Line Højmark KJAERSFELDT, número 7. Coneixedores del joc de la seva rival, el partit ha estat en tot moment molt igualat. El primer set queia per al costat de BLICHFELDT (21-18), mentre el segon era per KJAERSFELDT (21-19). En el tercer i definitiu set, BLICHFELDT resolia un 10-3 en contra, remuntant fins a arribar al descans per 11-10 a favor seu. KJAERSFELDT no es rendia i seguia a la seva companya de selecció ben de prop en el marcador, encara que els últims punts els guanyava BLICHFELDT, ajustant el seu joc en xarxa i finalitzant el partit amb un 22-20.

L'altra finalista de l'individual femení és la japonesa Minatsu MITANI, que s'ha imposat a l'escocesa Kirsty GILMOUR [6] amb el seu joc ràpid, defenses ajustades i varietat en el servei (21-15 i 21-16).

En el dobles masculí, els coreans KIM Gi Jung - LEE Yong Dae han necessitat dos sets (21-11 i 21-17) per batre a CHEN Tang Jie - Wei Chong MAN (Malàisia), en el qual ha estat el partit més ràpid (34 minuts) però un dels més intensos de la competició. El duo KIM -LEE es creuarà en la final amb els tailandesos Bodin ISARA - Maneepong JONGJIT, els qui han vençut als japonesos Akira KOGA - Taichi SAITO (19-21, 21-8 i 21-12).

La final del dobles femení es disputarà entre les jugadores japoneses Mayu MATSUMOTO - Wakana NAGAHARA (cap de sèrie de la competició) i Ayako SAKURAMOTO - Yukiko TAKAHATA (número 2). Les daneses Maiken FRUERGAARD - Sara THYGESEN [3], no han pogut batre al duo asiàtic MATSUMOTO – NAGAHARA, encara que han forçat el tercer set (17-21, 21-16 i 21-12).

Els anglesos Marcus ELLIS - Lauren SMITH [1] han sentenciat el seu pas a la final en el dobles mixtes que els enfrontava davant els japonesos Kohei GONDO - Ayane KURIHARA. En tot moment s'ha viscut una trobada ajustada, encara que els detalls en les últimes parts de tots dos sets, han decantat la balança a favor dels europeus: 21-17 i 21-16. En la final s'enfrontaran als danesos Niclas NOHR - Sara THYGESEN [4], els qui han resolt la seva semifinal davant els de Malàisia CHEN Tang Jie - Ien Wei PECK (21-10 i 21-18) amb certa facilitat a causa dels errors no forçats dels asiàtics i un control de servei dels europeus.

Les finals del Barcelona Spain Masters es duran a terme des de les 12.00 hores del diumenge 2 de setembre en el pavelló Olímpics Vall d'Hebrón. 

+ Info
Fotos
Highlights
Resultats de la jornada
- Horaris finals: diumenge 2 de setembre
- Web Oficial: Barcelona Spain Masters 2018