Portada > Notícies > Intensa jornada de quarts de final al Barcelona Spain Masters

Intensa jornada de quarts de final al Barcelona Spain Masters

01/09/2018

El Barcelona Spain Masters HSBC World Tour segueix el seu curs en el Centre d’Esports Olímpics Vall d’Hebron. Aquest divendres 31 d'agost s'han disputat els quarts de final de totes les modalitats de competició amb partits igualats, encara que la majoria d'ells s'ha resolt en dos sets. Amb aquesta jornada, el torneig entra a la recta final, amb les semifinals, el dissabte; i les finals, diumenge.

Una de les trobades més intenses de la jornada enfrontava al danès Jan O JORGENSEN [4] i al japonès Yu IGARASHI [5]. En només dos sets (21-10 i 21-13), IGARASHI ha aconseguit desfer-se d'una de les llegendes del bàdminton europeu, oferint per ambdues parts espectacle aportant un gran recurs d'aspectes tècnics i tàctics. Aquesta vegada JORGENSEN no ha pogut amb el rival asiàtic, tot i que que en la jornada de vuitens de final va vèncer al japonès Riichi TAKESHITA per 2-1.

Suppanyu AVIHINGSANON (Tailàndia), cap de sèrie del torneig, s'ha imposat al jugador d'Israel Misha ZILBERMAN [7]. Els rallies llargs han predominat durant tota la trobada, però finalment el marcador final ha resolt 21-16 i 21-14 a favor del tailandès.

També en el quadre masculí, el danès Rasmus GEMKE segueix defensant ser cap de sèrie número 2 de la competició aconseguint batre a l'indi Ajay JAYARAM. JAYARAM iniciava fort l’encontre, i sentenciava el primer set per 21-13. Quan tot semblava encaminat per a la victòria del jugador indi, en la segona part del segon set, GEMKE va aconseguir un parcial de 10-0 que donava la volta al marcador situant al danès amb 17 – 10, avantatge que mantenia fins al final de set (21-13). El tercer i definitiu set era per GEMKE (21-11). GEMKE s'enfrontarà a Toby PENTY [8] (Anglaterra) en la jornada de semifinals.

En individual femení, la danesa Mia BLICHFELDT [3]     segueix amb pas ferm cap a la final, després de vèncer a la tailandesa Busanan ONGBAMRUNGPHAN [5]. El marcador final de 21-18 i 21-17 reflecteix la igualtat d'ambdues jugadores. Mia BLICHFELDT [3] s'enfrontarà en la jornada de semifinals amb la seva companya de selecció Line Højmark KJAERSFELDT [7], qui ha vençut a l'alemanya Yvonne LI.

Per l'altre costat del quadre de competició femení, Minatsu MITANI (Japó) ha batut a la jugadora local Beatriz CORRALS [8], l'única jugadora de la selecció amfitriona que continuava en peus el torneig, per 21-17 i 21-15. MITANI continua la seva lluita per la medalla d'or i demà s'enfrontarà a l'escocesa Kirsty GILMOUR [6]. GILMOUR, per la seva banda, aconseguia vèncer en el tercer set a la japonesa Sayaka TAKAHASHI [2], remuntant els últims punts del primer set, cedint el segon i sabent mantenir el marcador distanciat al favor seu en el tercer (21-16, 11-21 i 21-15).

El dobles masculí protagonitzat per la dupla CHEN Tang Jie     - Wei Chong MAN (Malàisia) contra els danesos Frederik COLBERG - Joachim FISCHER NIELSEN que tancava la jornada de quarts de final, va ser un dels partits més emocionants del dia, ja que va anar incrementant la seva intensitat. Els danesos cedien el primer set després d'un clar domini asiàtic per 21-15. En la segona màniga, els danesos s'avançaven en el marcador i agafaven cert avantatge. Amb un major control de joc i un contraatac al dur joc ofensiu, els europeus aconseguien el set a favor seu per 21-17. En el tercer set, el duo CHEN – MAN incrementava la intensitat i velocitat d'atac en xarxa, per sentenciar la trobada per 21-15.

En dobles femení, les cap de sèrie número 3 del torneig, Maiken FRUERGAARD - Sara THYGESEN (Dinamarca) han aconseguit vèncer el duo Chiew Templa LIM - Sueh Jeou TAN, de Malàisia per 21-17 i 21-11. El duo danès serà l'única representació europea en la lluita per les finals, on la resta de jugadores són de Japó.

En la modalitat mixta, els caps de sèrie Marcus ELLIS - Lauren SMITH (Anglaterra) segueixen el seu camí després de batre en una trobada ràpida als danesos Lasse MØLHEDE - Sara LUNDGAARD. Els anglesos avancen en ferm en la competició resolent la trobada per
21-14 i 21-19.

La jornada de semifinals de dissabte 1 de setembre s'iniciarà a les 15.00 hores. 

+ Info
Fotos
Resultats de la jornada
- Horarios Jornada 5: dissabte 1 de setembre
- Web Oficial: Barcelona Spain Masters 2018