Portada > Notícies > El millor del bàdminton mundial a vuitens de final del Barcelona Spain Masters

El millor del bàdminton mundial a vuitens de final del Barcelona Spain Masters

31/08/2018

La competició contínua en el Barcelona Spain Masters 2018 que es duu a terme en el Pavelló Municipal Olímpics de la Vall d’Hebron. Les millors raquetes mundials s'han lluït en la jornada de vuitens de final que ha reflectit la qualitat d'aquests jugadors i jugadores en les diferents modalitats.

La competició contínua en el Barcelona Spain Masters 2018 que es duu a terme en el Pavelló Municipal Olímpics de la Vall d’Hebron. Les millors raquetes mundials s'han lluït en la jornada de vuitens de final que ha reflectit la qualitat d'aquests jugadors i jugadores en les diferents modalitats.

Una de les trobades més intenses de la jornada enfrontava al danès Jan O JORGENSEN [4]  i el japonès Riichi TAKESHITA. JORGENSEN ha necessitat una mica més d'una hora i arribar al tercer set per batre al seu rival asiàtic. El partit ha finalitzat amb un resultat de
21-16, 18-21 i 23-21, després de la remuntada a l'últim moment del danès. Amb aquesta, és la sisena victòria de JORGENSEN davant TAKESHITA.

El francès Thomas ROUXEL va lluitar amb força davant el jugador cap de sèrie de la competició, Suppanyu AVIHINGSANON (Tailàndia). AVIHINGSANON va aconseguir tancar en dos sets (21-19 i 21-16) el seu pas a quarts de final.

Victor SVENDSEN (Dinamarca) es va portar la victòria davant Kalle KOLJONEN (Finlàndia) després de superar un segon set ajustat en contra i marcar distància en el tercer: 21-16, 20-22 i 21-10.

En individual femení, cal destacar l'actuació de Mette POULSEN (Dinamarca) que va forçar un tercer set davant Kirsty GILMOUR [6], en un encontre molt psicològic per ambdues parts. Finalment l'escocesa va aconseguir tancar el marcador a favor seu per 21-15, 19-21 i 21-14.

La cap de sèrie número 3 del torneig, Mia BLICHFELDT (Dinamarca) va batre a Brittney TAM (Canadà) per dos sets a zero: 21-17 i 21-14.
Beatriz CORRALES [8] ha estat l'única jugadora local a passar de ronda després de guanyar a la búlgara Limita ZETCHIRI per 2-0. Les seves companyes de selecció Sara PEÑALVER i Clara AZURMENDI han cedit en els seus respectius partits.

Espectacle en la modalitat de dobles masculí en la trobada entre compatriotes danesos per la lluita al pas a quarts de final. Frederik COLBERG - Joachim FISCHER NIELSEN van batre als seus companys de selecció Mathias BAY-SMIDT - Lasse MØLHEDE després d'un partit d'infart amb marcador final de 19-21, 21-16 i 21-18.

El duo Jacco ARENDS - Ruben JILLE (Holanda) va lluitar fins al final per tractar de vèncer a Jeppe BAY -Mikkel MIKKELSEN (Dinamarca). Els detalls van marcar la diferència i van fer bolcar la balança a favor dels danesos per 25-23 i 21-18.

En dobles femení, les japoneses Misato ARATAMA - Akane WATANABE van vèncer a les seves rivals daneses Alexandra BØJE - Sara LUNDGAARD en un partit igualat i un resultat ajustat: 21-16 i 22-20.

En la modalitat de dobles mixtes, el duel entre Marcus ELLIS - Lauren SMITH [1] d'Anglaterra, contra Pang Ron HOO - CHEAH Yee See (Malàisia) ha destacat per la seva alta qualitat de joc i els seus rallyes llargs, amb un primer set més ajustat. Els caps de sèrie del torneig segueixen un pas més cap a la final, sentenciant el partit davant els de Malàisia per 24-26, 21-12 i 21-11.

Els quarts de final del Barcelona Spain Masters 2018 estan programats per iniciar-se a les 15.00 hores del divendres 31 d'agost.

+ Info
Resultados de la jornada
- Horarios Jornada 4: viernes 31 de agosto
- Web Oficial: Barcelona Spain Masters 2018

Copyright © 2018 Barcelona Spain Masters, All rights reserved.