Portada > Notícies > El Barcelona Spain Masters arrenca amb les rondes prèvies

El Barcelona Spain Masters arrenca amb les rondes prèvies

29/08/2018

S'han disputat les rondes classificatòries d'individuals masculí i femení, a més de la primera ronda de dobles mixts. El torneig torna aquest dimecres amb la primera ronda d'individuals i dobles masculí i femení

Aquest dimarts ha arrencat el Barcelona Spain Masters HSBC World Tour de Bàdminton en el Centre Municipal d’Esports Olimpics de la Vall d’Hebron. En aquesta primera jornada s'han disputat les rondes classificatòries d'individuals masculí i femení, a més de la primera ronda de dobles mixts. El públic assistent ha pogut gaudir d'algunes de les promeses del bàdminton mundial.

Un dels resultats destacats del dia ha estat la classificatòria al quadre principal de l'espanyol Álvaro Vázquez, després de guanyar les dues rondes prèvies. A la primera s'ha enfrontat al seu company Alex Alcalá en un partit molt disputat. El primer set l'ha  emportat Alcalá per 18 a 21. El segon set ha estat per a Vázquez per 21 a 15, i ha acabat imposant-se en el tercer per 21 a 14. En el segon partit, contra l'alemany Hannes Gerberich, Vazquez s'ha imposat per 21-17 i 21-15.

De les delegacions principals que han viatjat per al torneig Barcelona Spain Masters destaca la japonesa, que ha tingut en aquesta jornada inicial, un enfrontament entre dos dels seus esportistes: Riichi Takeshita i Kodai Naraoka, en el qual ha sortit victoriós Takeshita. Després de guanyar còmodament al seu primer partit contra l'espanyol Armand Rodriguez per 21-6 i 21-4, el japonès s'ha imposat per 21-13, 16-21 i 21-11 al seu company Kodai Naraoka, un dels caps de sèrie de la prèvia i actual bronze mundial júnior.

En la primera ronda de dobles mixts ha caigut la parella danesa formada per Joachim Fischer Nielsen i Alexandra Bøje contra Pang Ron Hoo i Yee See Cheah, malayos per un set a dos. Fischer va ser bronze olímpic a Londres 2012 en dobles mixts i dues vegades bronze mundial (2009 i 2014). Fischer venia de guanyar el spanish open en dobles masculí.

El Barcelona Spain Masters torna aquest dimecres amb la primera ronda d'individuals i dobles masculí i femení.

+ Info
Resultats de la jornada
- Horaris Jornada 2: dimecres 29 d'agost
- Web Oficial: Barcelona Spain Masters 2018