Portada > Notícies > Els més joves demanen pas al Barcelona Spain Masters

Els més joves demanen pas al Barcelona Spain Masters

27/08/2018

Al torneig Barcelona Spain Masters participaran un total de 16 jugadors espanyols. Entre ells també es troben joves promeses del bàdminton espanyol com Manu i Álvaro Vázquez, Clara Azurmendi, Álex Alcalá o Sara i Kike Peñalver. Tots ells han tingut resultats destacats a nivell júnior europeu i van començar just fa un any a competir en nivell internacional absolut. El Barcelona Spain Masters significa per a ells una primera, en molts casos, presa de contacte amb el primer nivell del circuit mundial a l'HSBC World Tour.

Luis Enrique Peñalver
Nascut el 1996, de Sonseca (Toledo). És l'actual subcampió d'Espanya absolut. Va ser or en el campionat d'Europa junior per equips en 2015, or internacional absolut a Romania 2017 i plata al Spanish Open 2016.
“El meu objectiu en aquest campionat és guanyar quants partits pugui, i donar el millor nivell que tinc. Jugar a Espanya és sempre un plaer, i estic esperant amb il·lusió saltar a les pistes a Barcelona i deixar-me la pell”.

Clara Azurmendi
Nascuda el 1998, de San Sebastián (País Basc). Bronze en els Jocs Europeus de Bakú en 2015. Or en el campionat d'Europa Junior per equips en 2015. Or internacional absolut de Bulgària en 2016 i a Romania 2017.
“El meu objectiu de cara a aquest torneig és tornar a recuperar el meu joc, gaudir i sentir-me bé en pista ja que és el meu primer torneig (des de gener) després de la meva lesió. El meu objectiu principal és retrobar-me en pista, i què millor que fer-ho en “casa”. Estic molt il·lusionada de poder tornar a la competició a Barcelona i donar la meva millor versió i sobretot gaudir del torneig.”

Manu Vázquez
Nascut el 1995. Natural de Madrid (Tres Cantos). Actualment entrena Bergen (Noruega), en el Bergen Badmintonklub.
“El meu objectiu per a aquest campionat és superar la fase prèvia i fer un bon partit en el quadre principal. És el meu primer campionat d'aquest nivell i estic motivat per donar el màxim.”

Álvaro Vázquez
Nascut el 1999. Natural de Madrid (Tres Cants). Campió d'Espanya d'individual masculí en sub 19 i sub 17 quatre vegades (dues en cada). Va arribar a quarts de final (5/8) en el campionat d'Europa sub 17.
“El meu objectiu en aquest campionat és agafar experiència i fer-ho tan bé com sigui possible. És el meu primer torneig d'aquest nivell, ja que és el meu primer any com a absolut i un bon resultat seria passar a quadre principal. Tinc moltes ganes de jugar aquest torneig, ja que és un torneig de gran nivell i a més a mésjugo a casa”.   

Alex Alcalá
Nascut el 1999, de Viladecans (Barcelona). La temporada 2015/16 va ser campió d'Espanya sub17 en dobles mixts i subcampió d'Espanya sub 17 i sub 19. La temporada 2016/17, va arribar a semifinals en el torneig Spanish Junior International. Aquesta temporada 2017/18 ha estat campió d'Espanya sub 19.
“Estic molt il·lusionat per poder participar en aquesta primera edició del Spain Masters. El meu objectiu és anar a guanyar el major nombre de partits possible i agafar tota l'experiència que ofereix un torneig d'aquesta categoria aprofitant que és a casa”.

Sara Peñalver
Nascuda en 1999, de Sonseca (Toledo). És l'actual campiona d'Espanya absoluta. També va ser subcampiona d'Europa sub 17 en 2016. Va ser tercera a Europa en la competició per equips Uber Cup en 2016 i 2018. Campiona per equips junior 2015.
“El meu objectiu per a aquest campionat és superar la fase de prèvies contra una jugadora de Xina Taipei. És un torneig de molt nivell i el primer que jugo així en la categoria absoluta. Tinc moltes ganes de jugar-lo perquè segur que proporcionarà molta experiència de cara al meu futur”.

+ Info
- Web Oficial: Barcelona Spain Masters 2018