Portada > Notícies > RODA DE PREMSA PRESENTACIÓ BARCELONA WORLD TOUR

RODA DE PREMSA PRESENTACIÓ BARCELONA WORLD TOUR

21/07/2018

Barcelona 92' va ser l'inici del camí del bàdminton en els Jocs Olímpics i aquest 2018, 26 anys després d'aquella estrena, l'esport de raqueta més ràpid del món torna al lloc on el somni olímpic es va fer realitat.

Data.- dimarts, 24 de juliol de 2018.
Hora.- 12:00.
Lloc.- Museu i Centri d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet.
Adreça.- Carrer de Buenos Aires, 56, 08036 Barcelona.

 

El Barcelona World Tour de Bàdminton se celebrarà en el Pavelló Municipal d'Esports de la Vall d'Hebron del 28 d'agost al 2 de setembre de 2018. D'aquesta manera, la capital catalana albergarà per primera vegada en la una prova del prestigiós HSBC World Tour amb categoria Super 300.

Aquesta competició s'enquadra dins del grup de tornejos més prestigiosos a nivell mundial amb un període de vigència per al període 2018-2021. La competició reparteix un muntant de 150.000$ en premis que s'incrementaran fins als 200.000€ al final del període. Aquest World Tour té el reconeixement estatal d'esdeveniment d'excepcional d'interès públic.

Carolina Marín, referent espanyol i europeu, tindrà l'oportunitat de tornar a brillar a casa sota el ferm suport del Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Consell Superior d'Esports.

Arxius adjunts