Portada > Notícies > JOAN MONROY, CARLOS PIRIS I ELENA ANDREU CONVOCATS AMB LA SELECCIÓ NACIONAL JÚNIOR

JOAN MONROY, CARLOS PIRIS I ELENA ANDREU CONVOCATS AMB LA SELECCIÓ NACIONAL JÚNIOR

foto Javier Alcázar
13/07/2018

Els tres jugadors catalans han estat convocats per participar al Campionat de Europa Júnior individual i per equips que es disputarà a Tallin (Estonia) del 7 al 16 de setembre de 2018. A la competició individual (del 12 al 16 de setembre) Elena Andreu ha aconseguit la plaça per disputar l'individual femení i el dobles femení, fent parella amb la gallega Ana Carbón, per la seva part Monroy i Piris, seran els únics representants espanyols al quadre de dobles masculí.

Previament a la competició de Estonia, tots els jugadors convocats a la Selecció Nacional Junior i els jugadors juniors del CARD que no han entrat a la convocatoria, realitzaran una concentració internacional preparatoria a la ciutat de Shizouka (Japó) del 18 al 31 d'agost.

El bàdminton català i els seus representants internacionals, segueixen d'enhorabona.

Arxius adjunts