Portada > Notícies > LA DELEGACIÓ ESPANYOLA TANCA LA SEVA PARTICIPACIÓ ALS JOCS DEL MEDITERRANI DE TARRAGONA 2018 AMB DUES MEDALLES

LA DELEGACIÓ ESPANYOLA TANCA LA SEVA PARTICIPACIÓ ALS JOCS DEL MEDITERRANI DE TARRAGONA 2018 AMB DUES MEDALLES

29/06/2018

El Morell va viure del 23 al 26 de juny una competició de bàdminton amb jugadors de reconegut prestigi mundial. Un gran Pablo Abian es va fer amb la medalla d'or en vèncer a la final al francès Lucas Corvee, Beatriz Corrales per la seva part va accedir també a la final però finalment es va haver de conformar amb la plata després de caure de forma molt ajustada contra la jugadora turca Neslihan Yigit

La competició que va comptar amb un total de 4 modaliats (Individual Masculí, Individual Femení, Dobles Masculí i Dobles Femení), també va tenir com a resultats destactas la 4rta plaça de les jugadores Elena Fernández i Lorena Uslé al Dobles Femení i Sara Peñalver al individual Femenó on va caure a quarts de final i en tres sets contra la posterior campiona de la competició.

Podeu consultar tots els resultats de la competició fent click aquí. 

La Federació Catalana de Bàdminton va col·laborar activament en la formació i coordinació dels auxiliars de pista durant l'esdeveniment.

Des de la Federació Catalana de Bàdminton es vol agrair a tots els voluntaris, als clubs de la província de Tarragona i altres federats del bàdminton català que van fer possible que l'organització i realització d'aquest gran esdeveniment.